Петровірівська громада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Було проведено нараду 27 березня 2020 року.

Дата: 02.04.2020 11:16
Кількість переглядів: 345

27 березня 2020 року  за дорученням  сільського голови  Петровірівської сільської ради ОТГ  було проведено нараду в декільках етапів з  представниками фермерських господарств, та представниками малого бізнесу. З метою виконання роспорядженння  сільського голови " Про запобігання поширенню на території Петровірівської ОТГ коронавірусу COVID-19" та надання необхідної допомоги незахищеним верствам населення на території Петровірівської сільської ради у придбанні засобів індивідуального захисту: антисептику, перчаток, масок, засобів дезінфекції і т.д., голова Петровірівської сільської ради звернулася до фермерів та представників малого бізнесу, з проханням про надання допомоги людям похилого віку, малозабезпеченим сім'ям в цей важкий, непростий для всієї країни.

Фермери та підприємц з розумінням віднеслися до складної ситуації і вже 01 квітня 2020 року отримали першу партію дезінфікуючих засобів: спецкомбінізонів для дезінфекції тротуарів та дитячих майданчиків, антисептики, маски, перчатки... Хочеться подякувати за оперативну надану допомогу, таку необхідну для жителів села, представникам фермерських господарств:

ПП"Жовтень" Лановий В.б.

ФГ" Гузенко" Гузенко С.П.

ФГ"Калина" Циганов В.С.

СФГ "АННА-МАКС" Бойко А.І.

ПП"Белун" Дякун О.М.

ТОВ " СВІТАНОК"

ФГ" ГАЛИНА" Циганов О.М.

СФГ" МРІЯ" Остапчук О.В.

ФГ "Золоте яблуко" Канцур А.Г.

ФГ"Гірасол" Бабич О.Л.

Леженко В.А.

Івасів Т.І.

Сташко Г.І.

ГАВРИКОВ О.М.

ТОВ"Інтер-Ком"

ТФото без опису

Також підприємців, які надали продуктові набори для одиноких людей похилого віку:

Панюк О.М.

Колісніченко С.В.

Івасів Т.М.

Железняк І.М.

Пташнюк Н.А.

Гордієнко І.

Древа І.

Звертаємося до всіх людей: хто має змогу надати допомогу будь чим, людям похилого віку, малозабезпеченим сім'ям, та тим, хто опинився в складних життєвих обставинах- не будьте байдужими. В такій ситуації може опинитися кожен с нас !!!!

Будьте здорові!!!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора