Петровірівська громада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Петровірівська сільська рада! доводить до відома жителям наступну інформацію стосовно запобігання поширенню коронавірусу COVID-19.

Дата: 14.05.2020 09:40
Кількість переглядів: 308

Фото без опису

Петровірівська сільська рада! доводить до відома жителям наступну інформацію стосовно запобігання поширенню коронавірусу COVID-19.

Для профілактики захворювання гострою коронавірусною хворобою кожному громадянину слід відповідально дотримуватись санітарно-гігієнічних норм та правил.

При перших симптомах респіраторних захворювань обов’язково зателефонуйте своєму сімейному лікарю та повідомте йому попередню історію подорожей. Він вирішить чи потрібна ізоляція та госпіталізація. Самоізоляція є найдієвішим способом убезпечення себе та інших від захворювання. Але, якщо у вас температура вище 38° і важко дихати, одразу викликайте швидку.

Введені урядом карантинні обмеження з 12 травня послаблені. Але дотримуватися правил безпеки в умовах пандемії слід незалежно від того, діє карантин чи ні. Це необхідно як на індивідуальному, так і на груповому рівні. Рекомендації щодо запобігання поширенню вірусної хвороби ефективно працюватимуть лише тоді, коли їх будуть дотримуватися всі.

З метою мінімізації поширення коронавірусної хвороби комунальні служби виконують дезінфекційні заходи у приміщеннях, будівлях, спорудах. Просимо сприяння кожного громадянина у цьому.

Для своєчасного реагування на питання щодо гострої коронавірусної хвороби в районі працює гаряча лінія сімейного лікаря Ширяївської ЦП МСД за номером 380(095-18-66-554).

Шановні жителі Петровірівської ОТГ! Дотримуйтесь санітарно-гігієнічних норм та правил, виконуйте обмежувальні заходи щодо недопущення поширення небезпечного захворювання. У такий спосіб ви збережете своє здоров’я та життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора