Петровірівська громада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новосвітівськй старостинський округ після стихії

Дата: 23.07.2020 11:07
Кількість переглядів: 364

На території Новосвітівського старостинського округу після стихії перших дві доби працювала техніка ПСП Церера та приватний трактор місцевого священика отця Лаврентія. В самих важких місцях було локалізовано підтоплення та випущена вода із дворів жителів та придорожніх узбіч по вулицях Центральній , шкільній та Зарічній.

Це дало змогу приступити до роботи техніці ТОВ Агрошляхбуд Іванівського району. Було розчищено та розширено по вул.Зарічній спуск по балці , вигорнуто весь намул та сформований канал.

 Була повністю демонтована труба . На місці неї з допомогою техніки ПСП Церера та ТОВ Агрошляхбуд  було вимощено із плит , які надав ТОВ «Інтер-ком» , лоток. Це збільшило прохідність для води.

   На вулиці Центральній приведено в порядок узбіччя та підїзди до дворів жителів, покладено труби. Населення почало приводити двори до ладу . Також прочищено всі лотки та труби, які були замулені під час стихії.

 По вулиці Шкільній розчищено водоспуски , вигорнуто намул , підгорнуто вали біля дворів та городів . Також було нагорнуто земляні вали для направлення води, яка стікала по балках до вулиці.

В період проведення робіт активну участь приймали депутати сільської ради Загорянський Олег Анатолійович, Айропетян Абрам Миколайович, Чумак Олена Іванівна. Не залишились  осторонь також члени адмінкомісії  Танькев Павло Васильович та Оганесян Сергій Кимович. Саме населення також  активно допомогало у впорядкування наслідків лиха. Серед них такі як Онуфрієнко Олександр, Онуфрієнко В’ячеслав,  Тьоса Руслан, Гайдар Руслан, Анточел Микола.

Спільними зусиллями зроблено великий об’єм роботи . Найближчими днями до села приїде грейдер, який повністю упорядкує узбіччя та спланує на розмитих насипних дорогах щебінь .


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора