Петровірівська громада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДО ДНЯ СЕЛА!!!

Дата: 17.09.2020 09:48
Кількість переглядів: 377

ДО ДНЯ СЕЛА!!!

ЯРОШЕНКО ЛІДІЯ МИХАЙЛІВНА.

Лідія Михайлівна народилася далекого 1938 року. Її трудовий шлях розпочався в Миколаївській області після закінчення культосвітнього училища. Там доля і звела її з майбутнім чоловіком,з яким в мирі та злагоді прожили 37 років. В Петровірівку переїхали в 1971 році. Тут народилися їхні діти-син та донька.

Лідія Михайлівна частенько згадує роботу на Жовтневій ТТС, де пропрацювала 17 років телефоністкою,звідки і вийшла на пенсію.

Життя в цієї мудрої та доброї жінки склалося непросто: помер чоловік,важка хвороба забрала і сина. Але життя продовжується і вона тихенько несе свою ношу. І хоч здоров’я вже підкошує, тішиться дітьми та онуками, а ще має заповітну мрію - їй дуже хочеться, аби підприємства, які були в Петровірівці, запрацювали знову.

Дорога наша Лідіє Михайлівно! Напередодні Дня села зичимо Вам здоров'я міцного, щастя сімейного та ще багато-багато років життя!

Шановні земляки!Ми запрошуємо Вас до співпраці: долучайтесь до нашої рубрики! Чекаємо на Ваші розповіді про Ваших рідних та близьких,сусідів та колег по роботі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора