Петровірівська громада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем місцевого самоврядування

Дата: 08.12.2020 10:35
Кількість переглядів: 421

Фото без опису

Шановні працівники, депутати та члени виконкому Петровірівської сільської ради!

Щиро вітаємо Вас з професійним святом – Днем місцевого самоврядування!
Майбутнє держави та нашої громади неможливе без розвитку місцевого самоврядування, без Вашої активної, справедливої позиції. Адже мешканці громади обрали нас своїми представниками у владі, наділили повноваженнями та доручили управління громадою з надією та сподіваннями, що життя на малій Батьківщині стане краще. Завдяки злагодженій роботі депутатського корпусу та виконавчого комітету, крок за кроком вдається вирішувати чимало непростих завдань, реалізовувати заплановані задуми.
Усім причетним до цього свята дякую за важку, не завжди вдячну і зовні непомітну працю та бажаю міцного здоров’я, благополуччя, миру, злагоди, добра. Ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадська позиція є вагомим внеском у розбудову нашої Петровірівської об´єднаної
територіальної громади. Нехай цей урочистий день додасть усім вам сил і наснаги на добрі справи, впевненості у майбутньому нашої держави, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя мешканців нашої об´єднаної територіальної громади.

З повагою,
сільський голова Артем Демчуков


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора