Петровірівська громада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЛЕГЕНДА НАШОГО СЕЛА!!!

Дата: 18.09.2020 11:54
Кількість переглядів: 479

ДО ДНЯ СЕЛА!!!

ЛЕГЕНДА НАШОГО СЕЛА!!!

МАНУЙЛЕНКО ОЛЬГА ІВАНІВНА.

Гарне і світле життя проживає ця мудра,добра людина.

Цю жіночку знають в селі всі. Та й вона багатьох з нас першою зустріла на цьому світі, першою багатьох з нас взяла в свої дбайливі руки, першою посміхнулася і сповила в першу пелюшку. Сімнадцять років свого життя пропрацювала Ольга Іванівна акушеркою. Робота нелегка і надзвичайно відповідальна. Але вона справлялася з нею на «відмінно». Багато сімей з усієї округи щиро вдячні їй за те, що допомогла з’явитися на світ їхнім дітям. А далі,цілих 17 років, вона пропрацювала рентгенологом. За сумлінну працю неодноразово нагороджувалася Грамотами та Подяками.

У Ольги Іванівни і своїх двоє дітей-син та донька,має трьох онуків. Вона дуже хороша мати і любляча бабуся.

Ще і сьогодні,в свої поважні 77 років Ольга Іванівна доглядає своє обійстя,в дворі затишно та охайно. Сюди хочеться зайти ще і ще раз,послухати її спогади про минуле та почути мрії про майбутнє. Вона дуже хоче, щоб Петровірівська лікарня запрацювала знову і на повну потужність.

Ольго Іванівна, дорогенька Ви наша, ми теж цього дуже хочемо!Будівництво нової сільської амбулаторії почнеться вже в цьому році, як тільки буде завершено тендерні процедури. А Ви ще обов’язково її діждетеся. Здоров’я Вам міцного та довголіття! Нехай радують діти та онуки!Миру та затишку Вашій родині.

Шановні земляки!Ми запрошуємо Вас до співпраці: долучайтесь до нашої рубрики. Чекаємо на Ваші розповіді про Ваших рідних та близьких,сусідів та колег по роботі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора