Петровірівська громада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вони народилися в грізному 1941році

Дата: 10.12.2021 13:44
Кількість переглядів: 1656

Фото без опису

В Петровірівській громаді, депутати та Рада ветеранів в рік 80-річчя початку Другої світової війни, вирішили відзначити ту категорію людей, які мешкають в громаді . Голова Петровірівської сільської ради Демчуков Артем Сергійович підтримав цю ініціативу. Було закуплено більше 30 продуктових наборів для людей з поважним віком. Їм в цьому році 80 років від дня народження.

Артем Сергійович сказав – "ми нажаль уже не зможемо зібрати цю категорію в теплий святковий зал, щоб з ними поспілкуватися та запитати які важливі проблеми в кожного з них, тож підемо зі скромними подарунками до їхніх домівок".

Відвідали тих, хто народився в 1941 році, хто на початку, хто в середині, а хтось буде святкувати в кінці грудня, але їм всім було радісно отримати привітання та подарунок. Серед цих винуватців бачимо тих, хто працював у різних організаціях нашого села, своєю працею вони звеличували здобутки нашого села, також своєї родини, це були важкі післявоєнні роки. Ці хлопчики та дівчатка росли та вкладали свої роки та здоров’я у відбудову.

Не залишилися без подарунків, до 80 річниці з дня народження, й мешканці старостинських округів Новосвітівки, Армашівки та Розкішного, презенти їм передав староста Бабалик Іван Гервасович.

 

 

 

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора