Петровірівська громада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НЕ СЛОВОМ, А ДІЛОМ!

Дата: 06.10.2023 09:50
Кількість переглядів: 195

З історії ми знаємо, що благодійність завжди була властива українському народу. І в цей нелегкий для України час, весь світ єднається у відчайдушній боротьбі. Небайдужі громадяни роблять все, щоб допомогти тим, хто цього потребує, а потребують допомоги жителі тих областей, де тривають чи тривали бойові дії.

04 жовтня 2023 року, за ініціативи Петровірівського сільського голови Артема Демчукова та з допомогою нашого постійного благодійника Валерія Сикманова, керівника БФ « СВОБОДА» була здійснена поїздка з гуманітарною допомогою ( продукти харчування), в Херсонську область (Великоолександрівська селищна громада).

Добрі справи не залишаються непоміченими - вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги.

Завдяки кожному із благодійників, Херсон тримається.

Дякуємо Валерію Сикманову за виявлене милосердя і чуйне ставлення до людей, які потребують допомоги. Нехай ваша доброта і щедрість повернуться до вас сторицею!

Особлива вдячність сільському голові Артему Демчукову, який не залишається осторонь проблем тих, хто її потребує, і всіляко намагається внести частку своєї душі і праці у спільну мету - перемогу. Є невеличкі добрі справи, а є такі, які насправді робляться, незважаючи на масштаби, не для того, щоб здобути славу, рейтинги, а просто, по велінню серця і ці справи стають великими. Ці слова про голову Петровірівська ОТГ , Артема Сергійовича Демчукова, який знаходить час робити невеликі добрі справи для жителів своєї громади, так і для жителів де окупованих територій. Лист - подяка тому підтвердження.

ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ УКРАЇНА!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора